Klubmodul henter siden
Trafikofficial-uddannelse
Opret en profil eller log ind

Trafikofficial-uddannelse

DGI har tilbudt ACK tre pladser på trafikofficial-uddannelsen. Kurset koster kr. 1000,- inklusiv forplejning og betales af ACK. Datoerne er pt. ukendte for mig, men det bliver selvfølgelig ikke 24-12-2018 som vist nedenfor . Vi får hurtigst muligt datoerne på.
 
Bemærk at DGI ønsker hurtig tilmelding.

Beskrivelse

Har du lyst til at hjælpe med at skabe sikkerhed og tryghed til idrætsarrangementer, fx cykelløb, så bliv trafikofficial. Uddannelsen giver dig bemyndigelse til at kunne foretage trafikregulering på færdselslovens område. Uddannelsen har en varighed af 10 timer, fordelt over to dage, og består af både teoretisk og praktisk indhold.

For at kunne deltage i uddannelsen skal du:
  • Være over 21 år
  • Have kørekort til bil eller motorcykel
  • Have gennemført et 6 timers førstehjælpskursus indenfor de sidste 3 år
  • Være medlem af en forening under DIF
Lokaler:
DGI Nordsjælland
Frederiksværksgade 16
3400 Hillerød

Kursister:
Medlemmer af foreninger, der er godkendt af Danmarks Idrætsforbund, og medlemmer af specialforbund under Danmarks Idrætsforbund. Til kursus kan der tilmeldes max. 20 kursister. Kursisterne skal være fyldt 21 år og have kørekort til bil eller motorcykel.

Kursusindhold:
Kursets varighed er i alt 10 timer fordelt på en hverdagsaften i tidsrummet kl. 18:00 – 22:00 og lørdag i tidsrummet kl. 09:00 – 1500. Uddannelsen består af teoretisk og praktisk undervisning. Den praktiske undervisning foregår lørdag formiddag i tidsrummet kl. 10:00 – 13:00. Der øves praktisk trafikregulering på færdselslovens område i indtil fire lyskryds, hvor der i hvert lyskryds vil være én uniformeret polititjenestemand som hjælpeinstruktør.

Førstehjælp:

Det er endvidere en betingelse for at blive bemyndiget som trafikofficial, at kursisterne gennemgår et 6-timers førstehjælpskursus. Alternativt kan godkendes et førstehjælpskursus gennemført indenfor de seneste 3 år eller en beskæftigelse som ex. Falck – redder, læge eller sygeplejerske. Tager man førstehjælp efter Trafikofficialkurset, skal en kopi af førstehælpsbeviset sendes til Marianne Bender, som efterfølgende vil sende kursusbevis.

På kurset:
Kursisterne skal medbringe kopi af førstehjælpsbevis og pasfoto. Der skal ligge en deltagerliste med oplysninger om navn, adresse, mailadresse, klubnavn og så skal de kunne skrive hvilken størrelse vest, de ønsker.

DIF udsender id-kort og vest, når ovenstående er modtaget.

Navn, adresse, mailadresse, klubnavn og ønsket størrelse på vest sendes asap til mig.

Martin Lildballe Pedersen
Event og idrætskonsulent
DGI Nordsjælland │ Frederiksværksgade 16 │ 3400 Hillerød
Direkte 20 51 78 35 │ mlp@dgi.dk
Tilmeldte
0 /3
Tilmeldingsfrist
27.09.2018
Tidspunkt
24.12.2018 kl. 08.00 - 24.12.2018 kl. 16.00
Sted
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'