Medlemsnyt

16. september: Du kan nu melde dig til brunch efter årets stjerneløb den. 30 september. Selve stjerneløbet møder du bare op til. Se detaljer og meld dig til her.

13. september: DGI har tilbudt ACK tre pladser på trafikofficial-uddannelsen. Se her, hvis det er noget for dig.

7. september: Lene Ebbe har taget et super initiativ til en god gang vintertræning, hvor vi i ACK har et forspring på tilmeldingen frem til 23/9. Herefter udbydes evt. ledige pladser til andre cykleklubber. Se mere og tilmeld her.

27. august: Tusind tak til alle der hjalp til ved afviklingen af Allerød Tour. Mange glade mennesker  Se billeder fra touren her.

10. august: Der er i dag udsendt et nyhedsbrev til alle medlemmer. Hvis du ikke har modtaget det, bør du tjekke dit medlemskab og e-mail adresse.

13. juni: Siden har fået nyt design og du logger ikke længere ind på din profil i venstre side. I stedet sker det øverst til højre ved at føre markøren hen over pilen på den blå baggrund. Brugernavn tastes ind i feltet med personsymbolet, kodeordet tastes ind i feltet med hængelåsen og til sidst klikker du på "LOG IND". Når du er logget ind er pilen blevet skiftet ud med et personsymbol med dit navn og adgang til "Min profil", "Mine tilmeldinger" og "Log ud".

Al træning starter ved springvandet over for stationen på M.D.Madsensvej.

Klubben råder over 3 cykelholdere og 5 cykelkufferter, som kan lånes af medlemmerne. Se mere her.

ACK er helt afhængig af, at vi alle giver en hånd med i løbet af året, så vi fortsat kan være en attraktiv klub at cykle i

Husk at opdatere dankortoplysningerne når du får nyt kort. Du risikerer i sidste ende at blive meldt ud. Kontroller dine dankortoplysninger under "Mine tilmeldinger".

Husk også at opdatere din mailadresse når du får ny mail. Det gør du under "Ret Profil".

Vi er også på Facebook 

 

Kalender 

Billeder

Klubbens billedarkiv kan findes her

After Bike, 20. maj 2018


Hold 1 line-up syd for Nr. Herlev, 29. april 2018


Hold 1 på søndagstur, 15 april 2018. Why not...

Situation fra Pibe Mølle turen, 12 april 2018


Nytårsturen 31. december 2017 med Nordsøolien ved kirken i Nr Herlev:


Gruppe 2 ved Selsø, 3. september 2017:


Retro-tur 2017:


Uddeling af årets første Harzen-Schlattenheimer:


Flere Harzen 2017 billeder her