Velkommen

Et medlemskab hos Allerød Cykle Klub giver dig mulighed for at cykle sammen med andre, der har samme interesse. Du får masser af frisk luft, effektiv motion der øger dit velvære og giver bedre kondition. Samtidig byder turene på masser af naturoplevelser og socialt samvær med de andre på holdet og i klubben.
Vi har træning 3 gange om ugen og ca. en gang om måneden mødes vi efter træning til kaffe og brød. Al træning starter ved springvandet over for stationen på M.D.Madsensvej.

Vi er en bred vifte af cykelmotionister i alle aldre. Nogle kører for motionens og selskabets skyld, mens andre kører motionsrace og lange krævende motionsløb i ind- og udland. Ture som nogle af vores passionerede medlemmer arrangerer. Fælles for os alle er, at vi synes det er en hel del sjovere, at cykle sammen med andre. Det giver os nogle fælles oplevelser og en masse at snakke om.

I Allerød Cykle Klub er der et hold til alle. Vi har hold, der suser afsted med over 30 km/t i snit på lange ture med hårde intervaller, og vi har hold der kører omkring 25 km/t. Du kan se mere under menupunktet træning.

NYT - Begyndertrænig (min. 18 år)

Fra og med torsdag d. 5 april 2018, vil der hver torsdag være træning for nybegyndere, hvor rutinerede ACK-ryttere på kortere ture i roligt tempo, vil guide dig der ny motionist rundt i cyklingens ædle kunst. Det er hensigten at du efter et stykke tid, kan indsluses på et af vores ordinære træningshold. Vi glæder os til at se dig.

Om vinteren tilbyder vi månedlige klubaftener med foredrag og sociale arrangementer. Derudover er der altid nogle, der kører udendørs på racer- og mountainbike.

Ved deltagelse i  motionsløb som mindst 3 medlemmer deltager i og som har være slået op på vores hjemmeside, ydes der 50% tilskud til startgebyret - dog max. 300kr. Beløbet udbetales efter løbet er kørt.

Hvad behøver jeg som medlem

Til kørsel på landevejen i sommersæsonen (april - oktober) skal du bruge en landevejsracer.

Efterår- og vinterperioden (oktober – marts) køres enten på mountainbike eller vinterracer afhængig af om man vil køre i skoven eller på landevejen.

Cykelhjelm er obligatorisk ved al kørsel i klubben.

Kontingent

Kontingentperioden er et år frem (12 mdr.) fra den dag du har betalt din indmeldelse. Kontingentet er kr. 400,00.

Klik på OPRET PROFIL og udfyld denne og gå bagefter til menuen KONTIGENT.

Når du har betalt kontingent er du medlem og du modtager efterfølgende et velkomstbrev, der fortæller dig, hvad der herefter sker.

Velkommen i Allerød Cykle Klub!

Steen Clausen
Formand