Forside       Event       Kontingent       Bestyrelsen       Forum       Markedsplads
 
Klik her for at oprette en profil

  Brugernavn
 
  Password
       Glemt login info?  

Velkommen

Et medlemskab hos Allerød Cykle Klub giver dig mulighed for at cykle sammen med andre, der har samme interesse. Du får masser af frisk luft, effektiv motion der øger dit velvære og giver bedre kondition. Samtidig byder turene på masser af naturoplevelser og socialt samvær med de andre på holdet og i klubben. Vores medlemmer er en bred vifte af cykelmotionister i alle aldre. Nogle kører for motionens og selskabets skyld, mens andre kører motionsrace og lange krævende motionsløb i ind- og udland. Ture som nogle af vores passionerede medlemmer arrangerer. Fælles for os alle er, at vi synes det er en hel del sjovere, at cykle sammen med andre. Det giver os nogle fælles oplevelser og en masse at snakke om.

I Allerød Cykle Klub er der et hold til alle. Vi har hold, der suser afsted med over 30 km/t i snit på lange ture, og vi har hold der kører omkring 25 km/t, hvor der er god plads til nye medlemmer, der måske aldrig har cyklet i en gruppe før. Du kan se mere under menupunktet træning.

Om vinteren tilbyder vi månedlige klubaftener med foredrag og sociale arrangementer. Derudover er der altid nogle, der kører udendørs på racer- og mountainbike.

Ved deltagelse i  motionsløb som mindst 3 medlemmer deltager i, ydes der 50% tilskud til startgebyret - dog max. 300kr.
Beløbet udbetales efter løbet er kørt.

Hvad behøver jeg som medlem

Til kørsel på landevejen i sommersæsonen (april - oktober) skal du bruge en landevejsracer.

Efterår- og vinterperioden (oktober – marts) køres enten på mountainbike eller vinterracer afhængig af om man vil køre i skoven eller på landevejen.

Cykelhjelm er obligatorisk ved al kørsel i klubben.

Kontingent

Kontingentperioden er et år frem (12 mdr.) fra den dag du har betalt din indmeldelse. Kontingentet er kr. 400,00.

Klik på OPRET PROFIL og udfyld denne og gå bagefter til menuen KONTIGENT.

Når du har betalt kontingent er du medlem og du modtager efterfølgende et velkomstbrev, der fortæller dig, hvad der herefter sker.

Velkommen i Allerød Cykle Klub!

SPONSORERDenne side er drevet af Klubmodul.dk