Nyhedsarkiv

Ullerød løbet - en opfordring fra CCH's nye formand

26. april 2016

Hej Henrik

Håber alt vel hos jer i ACK.

Jeg skriver til dig fordi jeg har overtaget Formandsposten i CCH, og vil høre dig om du/ACK Bestyrelsen vil dele ”nyheden” i klubben om at vi afholder Ullerødløbet den 1/5? Det ser ud til at vejret bliver fornuftigt på søndag, så måske jeres medlemmer vil køre nogle kilometer i selskab med nogle ”naboer” i Nordsjælland?

Vedlægger link såfremt det er relevant. http://www.cchillerod.dk/ullerod-lobet.html

Lad os så få noget forår

Mange hilsner
Thomas

Thomas Rasmussen
Formand, CC Hillerød

Forsøgspersoner søges

26. april 2016

Vi har i ACK fået følgende tilbud:


Fra: Cykelstudie København Universitet <cykelstudie2016@gmail.com>

Hej Allerød Cykelklub

Vi er en flok studerende på Københavns Universitet der fortsat søger en håndfuld forsøgspersoner.

Hvis i har nogle ryttere i go form der kunne tænke sig at lære lidt om deres fysiske form, og samtidig tjene en skilling herpå (ca. 3500,- før skat), så skriv meget gerne til os.

Venlig hilsen

Matteo Fiorenza, Ph.D Stud, Cand. Scient.
Peter Cox, Jacob Mikkelsen, Josephine Østergaard, Bach. Stud.
Thomas P. Gunnarsson, Ph.D, Cand. Scient.

Se mere her

VOLVO12 RACE

21. marts 2016

Eksklusivt Alllerød Cykel Klub medlemstilbud: DELTAG GRATIS I MOTIONSCYKELLØBET VOLVO12 RACE


Nu kan Alllerød Cykel Klub eksklusivt tilbyde alle jeres medlemmer en unik og helt gratis cykeloplevelse i årets store motionscykelløb:

Volvo12 RACE - som køres den 29 maj på Flyvestation Værløse….helt uden biltrafik.

I har mulighed for at deltage som solo rytter eller som 2 - 4 eller 6 mands hold i endte 6 eller 12 timers løbet….det bestemmer i selv.
Se videoen fra sidste års løb - som var den vådeste dag i hele 2015…..sådan bliver det ikke den 29 maj - denne dag bliver det høj sol med 26 grader
http://volvo12.dk/?page_id=311

Læs mere og tilmeld jeres gratis hold på Volvo12.dk
Brug følgende Volvo12 RACE gratis kode:
ACKVIP

Gratis - hvorfor det og hvorfor Alllerød Cykel Klub ? Vi har udvalgt 3 motionsklubber på Sjælland - 3 i Jylland og 1 på Fyn som vi ønsker at give denne cykeloplevelse ganske gratis…..bare fordi vi kan :-)
Som i kan læse på vores hjemmeside - er vi Danmarks største arrangør af cykelevents "og sælger ikke kun cykeltøj - vi sælger oplevelser"

PS: For vores planlægning skyld - må i gerne tilmelde jeres hold så hurtigt som muligt.

Send gerne denne mail videre til alle jeres medlemmer ( eller slå det op på jeres eventuelle FaceBook side )

Håber vi ses den 29 maj…..

Hilsen
Sandstød Cycling
/Michael Sandstød og Jimmi Madsen

Sandstød Cycling er Danmark's største arrangør af cykelevents for virksomheder og private.

Se alle vores cykelevents på: www.sandstødcycling.dk

Foredrag på Allerød Biblioteker

21. februar 2015

Det bliver helt vildt! Ultraløb og ultracykling på Allerød Biblioteker i foråret 2015.

Marts måned er præget af aktive mennesker på Allerød Bibliotek.

Tirsdag d. 3/3 er der på Lynge Bibliotek, mulighed for at opleve Sune Hundebøll der fortæller om ultraløb og især om sit løb gennem Sahara: https://bibliotek.alleroed.dk/arrangementer/foredrag-debat/sol-varme-og-masser-af-sand-en-loebsberetning

Torsdag d. 12/3 får Allerød Bibliotek besøg af Claus Robl der i 2014 som den kun anden dansker gennemførte cykelløbet ’Race Across the Alps’ og som er i fuld gang med planlægning af 2016’s store mål nemlig cykelløbet ’Race across America’: https://bibliotek.alleroed.dk/arrangementer/foredrag-debat/claus-robl-rata-verdens-haardeste-endagscykelloeb

Torsdag d. 26/3 får Allerød Bibliotek besøg af Andreas Rytlig og Christian Nørager som har deltaget i det traditionsrige Mongol Rally: https://bibliotek.alleroed.dk/arrangementer/foredrag-debat/mongol-rally-paa-eventyr-i-et-bilvrag-andreas-rytlig-og-christian

Vi håber at se jer til arrangementerne, billetter kan købes via bibliotekets hjemmeside.

Allerød Biblioteker

Tøserunden - tovholder

19. januar 2015

ACK har fået en henvendelse fra DGI/Køge Cykekmotion´s venner, om vi kunne tænke os at tilbyde en gruppe kvinder at fællestræne i en periode på ca. 8 uger op til Tøserunden.

I Bestyrelsen synes vi det principielt er en interessant opgave, som kunne give os en tilgang af kvinder til ACK, men vi behøver en person til at være ”tovholder” og få træningen struktureret.

Kunne du tænke dig at tage denne opgave så kontakt venligst John Sørensen på Mail: jokivi@mail.tele.dk eller telefon: 2728 0330

 

Harzen 2015 - nye datoer

29. november 2014

På grund af kollision med Sommercup er Harzen i 2015 rykket en uge. Nye datoer er afgang onsdag den 3. juni om eftermiddagen og hjemkomst søndag den 7. juni om aftenen. Tilmeldings-event til denne årets ACK-begivenhed og bedste Harzentur nogensinde vil blive lagt ud straks vi passerer årsskiftet.

Harzen-Meister Kjeld Aunstrup

Harzen 2015

9. oktober 2014

Hotel Erholung har nu endelig meldt tilbage med dato for Harzen 2015. Pinsen kunne være oplagt men er en kæmpestor tysk forlænget weekend, så de har optaget på Erholung i årevis fremad. Årets tur bliver ugen efter, nærmere bestemt fra onsdag den 27. maj til søndag den 31. maj. Dermed bør vi have snoet os uden om Sommercup, Grejsdal og hvad foråret ellers byder på af forhindringer. Konceptet er det kendte med afgang onsdag eftermiddag og hjemkomst søndag aften - 4 cykeldage med mange højdemeter men med masser af tid til øl, løgnhistorier og socialt samvær. Sidste års tur var den bedste nogensinde, så vi følger succesen op med kørsel i egne biler frem og tilbage. Der er reserveret 35 pladser på hotellet og der åbnes for tilmeldingen først i det nye år.

Peter Krogsgaard og et par af hans kumpaner. tager sidst på måneden på rekognoscering i området for om muligt at finde et andet hotel. Målet er et lidt højere prisniveau men meget højere standard på værelser og mad. Spændende hvad der viser sig af muligheder! Resultatet af Peters anstrengelser vil blive offentliggjort lige så snart de kommer retur fra det tyske.

Hilsener fra Harzen-Meisteren Kjeld Aunstrup

Tidligere top cykelrytter til ACK

27. august 2014

Kære ACK medlemmer.

Det er ikke uden en vis stolthed, at jeg berette, at klubben måske vil få tilgang af en tidligere top cykelrytter. Kontakten til rytteren, er blevet etableret af Kjeld Aunstrup i forbindelse med et triatlon stævne i udlandet. Vi må endnu ikke offentliggøre rytterens navn, men billedet af rytteren, sammen med Kjeld er ikke underlagt fortrolighedsklausulen, da det er Kjeld’s ejendom.

Det er dog ikke uden omkostning for klubben, at hverve det nye medlem, idet kontraktsummen for ACK til cykelrytteren kan løbe op i nærheden af 100.000,- kr. Set i lyset af klubbens solide økonomi, og i lyset af den forventede ekstra tilgang af nye medlemmer, som denne eks-top cykelrytter vil trække med sig, vurderes det at det alt i alt vil være en god forretning for ACK.

Ideen er dog endnu ikke blevet forelagt bestyrelsen. Ej heller generalforsamlingen, hvilket skal ske, set i lyset at kontraktsummens størrelse. Den endelige aftale er ligeledes ikke blevet forelagt rytteren. Derudover skal det etiske i medlemskabet også drøftes, idet rytteren har en livstidskarantæne for dopingmisbrug. Jeg er dog af den holdning, at vi her bør overveje om der ikke bør gives en ekstra chance. Med toprytteren i klubben, vil hold 1 fremadrettet have et større mulighed for at besætte sejrspodiet i forbindelse med klubbens stjerneløb, hvor hold 1 på det seneste har haft svært ved at gøre sig gældende.

Den endelige beslutning vil dog først blive taget den 1. april.

Vi ses på viften, hilsen Gordon

Cheftræner

 

Team Rynkeby - Hørsholm

27. juni 2014

Der er ved at blive oprettet et Team Rynkeby - med base i Hørsholm. Det er meningen, at holdet skal køre første gang i 2015. Du kan læse mere i denne pressemeddelelse.

Invitation til Frederiksbergløbet

Opdateret 2. juni 2014

Nedslag i pris for deltagelse i Frederiksbergløbet - prisen er nu sat til kr. 150,-.

27. maj 2014

Frederiksberg Bane- & Landevejsklub (FBL) afholder i år Frederiksbergløbet og vil gerne invitere ACKs medlemmer til at deltage i motionsløbet. Løbet afholdes 21. juni kl. 19.30 og det koster 200 kr. at deltage.

Løbet er et criterium rundt om Søndermarken midt på Frederiksberg. Alle DCU-klasser skal køre og i år afvikles også et motionsløb med DCUs nye, separate tidtagningssystem, som vi inviterer alle motionsklubber til at deltage i!

Løbet varer 45 minutter plus én omgang og motionister får samme vilkår som licensryttere, nemlig lukket og sikker rute midt i København, førerbil, kommentator, samt masser af tilskuere.

I kan læse mere om løbet, tilmelding, ruten, praktiske informationer osv. på denne adresse: fbl-cykling.dk/vaeddeloeb/frederiksberglobet/.

Du skal selv tilmelde og betale via DCUs system: www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=1012&theme=dcu2014.

Forsøgspersoner søges

11. maj 2014

Vi har fået en henvendelse fra Nanna, der søger forsøgspersoner til sit speciale. Vil du hjælpe, så kontakt Nanna:

Er du interesseret i et optimere dine præstationer? Vil du vide hvorvidt du responderer på rødbedejuice? Så har du nu muligheden for at deltage i et videnskabeligt forsøg på Institut for Idræt og Ernæring. Vi søger mandlige motionister i alderen 20-50 år som motionerer mindre end 8 timer om ugen (kondital < 50 ml ilt/min/kg). Forsøgspersonerne skal have utrænede arme. I alt udføres 5 tests a blot 2 timers varighed. Der foretages iltoptagelsesmålinger samt blodprøver. Forsøgspersoner får udbetalt et honorar på 2000 kr og får samtidig en VO2-max test samt kendskab til effekten af rødbedejuice.

Med venlig hilsen

Nanna Keiding Petersen
Institut for Idræt og Ernæring
Specialestuderende
Mobil: 26284011

Motionscykelløb

6. maj 2014

Indbydelse til motionsløb i Sigerslevøster - vær opmærksom på at tilmeldingsfristen er d. 7. maj!

ABC afholder deres licensløb søndag d. 11 maj. Vi sender et motionsfelt af sted også. Ruten ligger ude ved Strø med start og mål i Sigerslevøster, så det er næsten i nabolaget. Distancen er 78 km og motionsfeltet sendes af sted 10.31. Så hvis der er nogle af jeres medlemmer der vil ud og køre cykelløb i stedet for søndagsturen er I meget velkomne.

Propositioner kan ses på DCU tilmelding http://tilmelding.dcu-licens.dk/ ved at klikke på propositioner eller ved at gå ind på ABCs hjemmeside http://www.abc-cykling.dk/

Tilmelding sker ved at man skriver til loeb@abc-cykling, med navn, adresse og telefonnummer og tilsagn om, at man gerne vil køre løbet i motionsklassen. Det koster 150 kr at deltage.

Claus Larsen
Formand ABC
51743440

Cykel-stumpe-marked

2. april 2014: ARRANGEMENTET ER AFLYST

12. marts 2014

Cykler og cykeldele, cykeltøj og andet sportsudstyr. Man skal ikke være cykelfan ret længe før ens hylder bugner af cykeltøj, reservedele, racercykler, MTBere og alskens dippedutter, man ikke selv får brug for.

Det du har for meget, står en anden og mangler. I kan møde hinanden her!

Allerød Erhvervsklub i samarbejde med Allerød Cykle Klub indbyder til
Loppemarked for cykler og cykelting og andet sportsudstyr søndag den 6. april 2014 kl. 10-15.
Nordsjællands Konferencecenter (www.nokc.dk), Gydevang 39-41, 3450 Allerød.

Du får her lejlighed til at sælge alt dit overskydende cykelmateriel, sportstøj og meget andet.

Loppemarkedet er fortrinsvis for privates salg af alt indenfor cykling og sport.

Det er din loppemarkedsdag, hvor du har lejlighed til at sælge alt det du ikke selv har brug for. Benyt også lejligheden til at supplere op med nyt eller brugt med lige det, du står og mangler.

Pris pr. stand inkl. 1 brunch kr. 350.-. Pris pr. stand uden brunch kr. 300.-.

I restauranten særtilbud på brunch til kr. 99,- pr. person. Børn u/12 år kr. 50,-.

Bestil stand på e-mail: henrikgaarde@me.com. Betaling på reg.nr.: 5063 kt.nr. 3030304
Yderligere info: Henrik Gaarde-Nielsen, tlf.nr.: 2332 5195

Tag familien med, der er fri entré.

Underholdning i form af laserskydebane, hockey, bordtennis, Wii-maskine for børn og voksne og ikke mindst en racerbane.

I løbet af dagen er der cykelfilm og indslag om:

  • Hvordan kommer jeg som senior i gang med cykling?
    Allerød Cykle Klub orienterer om projekt ”SeniorMotion – Cykling for Alle”. ACKs projekt ”Senior Motion” er kortere ture, kulturelle og spændende indslag i cykelturene. Kom og hør - måske din fremtidige motion.
  • Konsulent Brian Samuelsson, Danmarks Cykle Union
    Cykling som breddeidræt
  • Kvindecykling er det noget for mig?
    Carina Mosbæk, Une Une/cykelkoncept for kvinder fortæller om med- og modvind i branchen og på landevejen.

Kom og gør en god handel!

Med venlig hilsen
Allerød Erhvervsklub og Allerød Cykle Klub

Klubtøj

13. februar 2014

Du kan nu se klubbens aktuelle lager af klubtøj på hjemmesiden. Listen ligger på tøjudvalgets side under udvalg. Hvis du ønsker at købe noget af tøjet, kan du kontakte klubbens kasserer, Benjamin.

Priserne på listen er reduceret i forhold til tidligere på grund af det tøjtilskud, der blev vedtaget på klubbens generalforsamling tidligere på måneden. Så nu er der for alvor mulighed for at købe klubtøj billigt.

ACK kan selvfølgelig ikke garantere at ligge inde med alle størrelser, og et par gange om året være mulighed for at forudbestille klubtøj. Næste gang der bestilles klubtøj er i forbindelse med klubaften d. 5. marts. Så mangler du tøj til den kommende sæson, er det nu du skal slå til.

Indbydelse til Post Danmark Rundt Motionsløb

8. november 2013

Vi har fået en indbydelse til Post Danmark Rundt Motionsløb 2014. Tilmeldingen åbner d. 11. november og der er begrænset antal pladser. Læs indbydelsen her.

Nyt mødested for formiddagstræningen (seniorerne)

6. november 2013

Seniorerne blev ved deres månedlige efter-cykling-træf den 5. november enige om, at ændre mødested fra pladsen på M. D. Madsensvej til Skovvang Stadions lille klubhus, hvor der er mulighed for at få et bad efter cykelturen. Ændringen af mødested gælder KUN formiddagstræning tirsdag og torsdag.

Der kan parkeres på parkeringspladsen ved stadion foran Netto.

Ekstra mulighed for bestilling af handsker samt afhentning af bestilt klubtøj

4. oktober 2013

Tirsdag d. 15. oktober kl. 20.00 på biblioteket bliver der igen mulighed for at bestille de nye klubhandsker.

Der vil være 2 varianter af klubhandsker. En handske med lange fingre til efterår/forår til kun 169 kr. pr. stk. (vejlende pris over 300 kr.) samt en rigtig lækker sommerhandske for kun 129 kr. pr. stk. (vejlende pris 249 kr.).

Yderligere vil der d. 15. oktober være mulighed for afhentning af bestilt tøj :-) Dvs. har du bestilt tøj ved seneste tøjbestilling vil du kunne komme og afhente det.

Mulighed for bestilling af klubhandsker

30. september 2013

Som noget helt nyt vil vi i tøjudvalget også føre klubhandsker. Der vil være en ekstraordinær bestilling udelukkende med handsker – dette vil ske ved klubaftenen onsdag d. 2. oktober.

Der vil være 2 varianter af klubhandsker. En handske med lange fingre til efterår/forår til kun 169 kr. pr. stk.  (vejlende pris over 300 kr.) samt en rigtig lækker sommerhandske for kun 129 kr. pr. stk. (vejlende pris 249 kr.)

Til lidt inspiration er der et lille billede af et prøvetryk (dette er dog en anden model end den sommerhandske vi får)

ACK handkse

Harzen 2014

8. september 2013

Det er så småt tid til at tænke på Harzen 2014, som bliver med afgang onsdag eftermiddag den 21. maj og hjemkomst søndag den 25. maj sen aften. Konceptet er det gammelkendte på Hotel zu Erholung i Braunlage. Vi åbner op for tilmeldingen straks vi passeret årsskiftet, og som de to foregående år er der plads til 65 ACK’ere.
Hilsen Harzen-udvalget

Peter Horn Møller, tlf. 20660110

Kjeld Aunstrup, tlf. 21662939

Sommerbrev fra formanden

8. august 2013

Kære ACKere

Jeg håber I alle er kommet godt igennem den dejligt varme sommer, da vi nu skal igang med eftersommerens aktiviteter. Måske har I cyklet ekstra meget i det gode vejr - eller også er cykleriet måske ligefrem blevet afbrudt af sommerferie.

Personligt plejer min form at toppe lige inden sommerferien - og så starter jeg forfra 1. august efter 3-4 uger enten på ryggen eller med svømmefødder på. Så jeg ser frem til cykleriet i eftersommeren - det skal nok blive sjovt!

En ny aktivitet er vores cykeltur med CAFE-HOLDET til pony-derby i Kvistgård og det er lørdag d. 17. august det foregår. Tilmelding på hjemmesiden til en rigtig hyggelig tur i rimeligt tempo - og klubben giver sandwich undervejs.

En anden ny aktivitet er vores GRILL-AFTEN som afholdes fredag d. 23. august i klubhuset på Skovvang stadion, og hvor klubben bidrager med mere end bare bøfferne, så deltagelse kun koster kr. 60,- for medlemmerne. Skynd dig at tilmelde, da der er et begrænset antal pladser.
Røverhistorier (og klagesange) om cykelture bliver der med garanti nok af på denne aften ... så kom og tag del i dem begge!

Eftersommeren byder på endnu flere aktiviteter og jeg skal opfordre alle ACKere om at tage del i disse - enten som aktiv deltager og/eller med en lille hånd, da de alle er baserede på frivillige kræfter som det bærende element.

Vi mangler ikke mindst hjælpere til ALLERØD TOUR, som afholdes d. 1. september og trækker mange cykel-motionister til og skaber stor opmærksomhed om ACK. Herudover mangler vi en lille hånd til at arrangere/tilmelde ved motionsløb, ved klubaftenener i løbet af vintersæsonen, som GUIDER/hjælpere under træningsture mv.

Det behøver ikke at være store indsatser og tidsforbrug vi taler om, men hvis ACK fortsat skal være baseret på frivillige kræfter og gode cykel-aktiviteter for medlemmerne, er det nødvendigt at ALLE medlemmer min. én gang om året stiller lidt kræfter til rådighed for klubbens virke.
På denne måde hjælper vi alle hinanden til endnu flere sjove oplevelser på cykel ... ;-)

Et godt eksempel var ACKs afvikling af sommercuppen her i juni måned, hvor en fantastisk indsats (i sidste øjeblik godt nok) fra medlemmerne, gav en rigtig flot og sikker afvikling af løbet - og samtidig en sjov oplevelse for alle de aktive deltagere og de frivillige.

Kontakt et medlem af enten bestyrelsen eller et udvalg - og gør ACK til en endnu bedre cykleklub!

Cykel-venlig hilsen

Henrik Balle
ballehenrik@gmail.com
tlf. 2658 0697

Sommercup-beretning

8. august 2013

Vi har - helt eksklusivt og via hemmelige kilder - fået denne fornemme løbsberetning fra en ACKer, der deltog i gårsdagens Sommercup.

Til sommercuppen ankom jeg som sædvanlig i god tid - 3-4 min. før starten, men jeg forsøgte at holde mig i front det meste af 1. runde for at dæmpe tempoet lidt - hvilket også lykkedes nogenlunde - indtil kort før Esrum-bakken, hvor fanden tog ved gruppen og jeg kunne mærke min elendige form nede bagerst i gruppen. Jeg kom med op af bakken på det yderste af neglene - og det var så første runde. Heldigvis gik 2. runde lidt mere stille og roligt, men jeg vidste det var en stakket frist. Heldigvis gik det mere roligt på Esrum-bakken, så jeg var stadig med - dog stadig midt-bagerst i gruppen.

På 3. runde kørte de som død og helvede på små-bakkerne inden Esrum, så da vi endelig kom til Esrum-bakken var jeg godt brugt og pulsen i top. Jeg prøvede at hænge på, men halvvejs syrede jeg totalt til (igen) og de hamrede bare videre op af bakken ... Så resten var en solorunde og lidt med Axels grp. 5 ... inden jeg kørte hjem igen, da jeg ikke orkede at tænke på en 6. runde helt solo igen.

fra en anonym rytter fra ACK

Se resultaterne fra gårsdagens sommercup.

112 app

4. august 2013


Har du en smartphone med på cykelturen? Kender du 112 app? 112 app er en app til smartphone, der kan ringe til alarmcentralen - og samtidig sende gps-koordinater om din placering. Det kan være en god hjælp, hvis uheldet er ude ...

112 app findes til både via Google Play, App Store og Windows Phone Store. Læs mere på 112 apps hjemmeside http://www.112app.dk/.

Rundkørslen ved Kirkeltevej

26. juli 2013

Som det måske nok er bemærket, så er rundkørslen ved Kirkeltevej/Isterødvej færdig - eller ... for som Tony Andersen skrev i et læserbrev i Frederiksborg Amtsavis d. 17/7, så er tunnelen for cykler under Isterødvejen ikke særlig farbar.

Teknisk Forvaltning i Fredensborg har lovet at se om de kan finde penge til at gøre noget ved problemet. Så måske hjælper det rent faktisk at gøre opmærksom på trafikale forhold der ikke er i orden for cyklisterne.

Se læserbrevet her.

Klubaften/Sommerfest

21. juni 2013

Festudvalget pønser på at lave en klubaften eller sommerfest med grill og hygge og vi håber selvfølgelig at se så mange som muligt.

Intet er 100 % fastlagt endnu, men vi skal nok fortælle mere efterhånden som vi får detaljerne på plads.

Indtil videre er der to datoer i spil: Enten fredag d. 16. eller fredag d. 23. august. Så reservér dagene i kalenderen allerede nu. Vi regner med at arrangementet bliver for ACK-medlemmer og evt. inkl. familie.

De bedste sommerhilsner fra festudvalget,
Marianne, Steen H., Henrik Balle og Dorthe

EM på rulleskøjter

16. juni 2013

Vores klubmedlem Dorthe Olsen har i al stilhed været en tur i Dijon i Frankring, 9 juni 2013. Her har Dorthe deltaget i Europamesterskaberne i Marathon på rulleskøjter... og vundet GULD i sin O30 gruppe! Dorthes løb er opsummeret af Sutton Atkins fra sk8skool.dk, her oversat til dansk:

”Dagens STØRSTE danske historie var Dorthe Olsen fra VRK i københavn som STORMEDE hjem for at vinde guldet i AK30 kategorien. Dorthe styrtede faktisk tidligt i løbet, men sprang op, indhentede gruppen, gik i udbrud og vandt med næsten 2 km! En fantastisk præstation, der fortjener megen respekt og ros. Tillykke Dorthe.”

Her fra ACK skal også lyde et STORT TILLYKKE med guldet!

Her er lidt billeder af Dorthe fra mesterskabet. Bemærk at Dorthe, i grøn trøje, lufter den velkendte buks med fisken på låret
 

Links: 
http://www.rollermarathondijon.com
http://www.sk8skool.dk/Dansk%20Nyheder.htm

TØJ-BESTILLING

14. juni 2013

Vi har savnet og sukket efter en ny runde for bestilling af det flotte ACK-cykeltøj - og NU ER DEN HER!!

TIRSDAG D. 18. juni kl. 20.30 - 21.3020.30 - 21.30 på Allerød Bibliotek, mødesalen på 2. etage er der mulighed for at prøve og bestille ACK-klubtøjet.

Vi ved ikke hvornår næste bestillingsrunde vil komme, så benyt dig af chancen for at bestille både kort sommersæt og lange vinterudgaver af tøjet.

Priserne er specielle klub-engros-priser og særdeles attraktive i forhold til alm. udsalgspris i butikkerne - se udvalg og priser her.

Muligvis vil der være yderligere artikler til rådighed - mød op og se til prøve- og bestillingsaften på tirsdag.

Der vil kun være mulighed for at betale med Dankort. Har du ikke mulighed for at møde op på denne aften, vil der kun være meget begrænset (eller ingen) mulighed for efter-bestilling - så husk at kontakte klub-kammerater som kan bestille og betale for dig på denne aften.

Vel mødt på biblioteket!

Tøjudvalget
Benjamin/Søren

Hjælpere til Copenhagen Granfondo

7. maj 2013

På fredag d. 10. maj er der UWCT-løbet Copenhagen Granfondo enkeltstart i Helsingør - hvor også ACKere deltager.

I sidste øjeblik er der kommet en hevendelse om Allerød cykelklub kan stille et par hjælpere til start / målområdet ved Axeltorv i Helsingør 10 maj - mødetid kl. 10.00 til cirka 18.00.

Tilmelding og spørgsmål rettes til Jette Schmidt - mail schmidtjette@hotmail.com- tlf 2480 4374.

2 pladser tilbage til Harzen turen

6. maj 2013

Massiv overbookning er nu afløst af 2 ledige pladser til Harzen. Den seneste måned er gået med en del afbud og situationen er nu den, at alle på ventelisten er blevet tilbudt plads på turen. Alligevel er det ikke lykkes os at fylde op, så vil du med, så tag fat i os i en fart.

Prisen er 2.100 kr. for medlemmer og 2.400 kr. for ikke-medlemmer. Beløbet inkluderer bustransport for dig og din cykel og halvpension på hotellet. Læs mere i vores indbydelse under "Harzen", som du finder på hjemmesidens øverste venstre hjørne.

Sidste frist for tilmelding er 13. maj og tilmeldingen foregår ved at kontakte Kjeld Aunstrup på tlf. 21662939 eller på kjeld@aunstrup.dk

Motionsløb i forbindelse med Sjællandsmesterskaberne

21. april 2013

Klubben har fået flg. invitation til et motionsløb:

I forbindelse med afholdelsen af KCK-Herlev Rytger Sjællandsmesterskaberne 2013, som køres søndag d. 5. maj 2013 i omegnen af Sengeløse, køres et motionsløb i umiddelbar forlængelse af licensløbene.

Ruten er afmærket og der er officials ved alle sving og vejkryds. Der er førerbil før feltet – derfor kalder vi det "et sikkert motionsløb".

Start kl. 14:00 ved Ågeholmsvej/Kohøjsvej. Ruten er en ca. 18 km lang rundstrækning, som køres 4 gange – altså ca. 75 km. Se rute kort:

Prisen er 100 kr. ved forhåndtilmelding og 200 kr. ved eftertilmelding.

Tilmeldingen foregår samme sted som for licensrytterne på: http://www.dcu-tilmelding.dk/Tilmelding.aspx?LobsID=687 - Motionister tilmelder sig under fanen: Uden Dansk Licens, Region: Sjælland, Klasse: Motion. UCI Kode: skal ikke udfyldes, derefter udfyldes Rytter Navn og evt. Klubnavn.

For yderligere oplysninger: info@kck-herlev.dk eller formand Rudi Brems: 2789 1975.

med venlig cykelhilsen
på vegne af motionsafdelingen, KCK-HERLEV
Jan Reinhardt

DCU damecup

4. april 2013

DCUs dameudvalg har i den kommende sæson 2013 indgået en aftale med une une cykelunivers til kvinder omkring et nyt tiltag for kvindelige cykelryttere. Det nye tiltag er en UNE UNE Cup, som kommer til at strække sig over 3 afdelinger. Der vil være en Cup på Sjælland og en i Jylland. Formålet med cuppen er at vise motionsdamer, hvad det vil sige at køre ”rigtigt” cykelløb. De vil komme til at køre sammen med licensdamerne i et selvstændigt felt.

Læs meddelelse/invitation fra DCU

Nyt startsted

15. marts 2013

Sommertræningen begynder i år søndag d. 24. marts. Ved overgang til sommertræning skifter klubben startsted. Det betyder, at alle ture fra og med d. 24. marts starter fra pladsen ved springvandet for enden af M.D. Madsens Vej - se stedet på kort.

Husk også, at vi ved overgang til sommertræning rykker starttidspunktet for søndagsturen tilbage til kl. 9.00 og at aftentræningen tirsdag og torsdag også er tilbage kl. 17.30.


Formanden ved det nye startsted (vi håber sneen er væk, når sommertræningen begynder)